Hlavní obsah

Robert De Niro má ženě platit 276 milionů, protože před ní mluvil sprostě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hnutí MeToo dosáhlo nového vrcholu. Herec Robert De Niro čelí žalobě za genderovou diskriminaci od bývalé asistentky, jež chce v přepočtu 276 milionů korun. Nejde ale o žádné znásilnění. Žena tvrdí, že v kanceláři mluvil sprostě.

Foto: Profimedia.cz

Robert De Niro

Článek

Jeden z nejslavnějších herců světa podle Graham Chase Robinsonové „vytvářel urážlivé pracovní prostředí“ a „genderově ji diskriminoval“. Říkal jí v nadsázce „pracovní manželka“ a ženy obecně označoval urážlivě (šlo zřejmě o anglická slova bitch a cunt, americká média je částečně vytečkovávají).

„Robert De Niro nepřijal myšlenku, že muži se mají chovat k ženám jako k rovným. Nestará se o to, že genderová diskriminace na pracovišti porušuje zákon,“ uvádí žaloba.

Ta může souviset i s faktem, že De Nirova firma ženu zažalovala už v srpnu kvůli tomu, že měla zpronevěřit peníze a v práci se neustále dívala na Netflix. Nejraději prý sledovala seriál Přátelé. Podle De Nira ukradla tisíce dolarů z firemních fondů a utratila je na své osobní potřeby, cestování a jídlo ve špičkových restauracích.

Viagra na předpis

Žena tvrdí, že byla u De Nira placena hůře než muži, a navíc ji ponížilo, že jí zadávali domácí práce. Herec také údajně vtipkoval o tom, že má viagru na předpis, a řekl jí, aby si ho představila na záchodě, a naznačoval, že by mohla otěhotnět za použití spermií ženatého kolegy.

Dále ji urazilo, že De Nirova žaloba ji označuje za flákače a zloděje. Žaloba je dostupná na internetu a to jí údajně „zcela zničilo reputaci“.

Hercův mluvčí uvedl, že „tvrzení Graham Chase Robinsonové jsou za hranicí absurdna“.

V newyorské restauraci herce Roberta De Nira našli podezřelý balíček

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám