Hlavní obsah

Ridley Scott natočí s Crowem rozdvojeného Robina Hooda

Novinky, Stanislav Dvořák

Režisér Ridley Scott chystá zřejmě nejdivnější film o Robinu Hoodovi, který kdy vznikl. Robin v něm bude zápornou postavou a navíc šerifa z Nottinghamu i zbojníka hraje stejný herec - Russel Crowe. Že by rozdvojená osobnost?

Článek

"Zahraje si oba," sdělil Ridley Scott televizi MTV. Nechtěl však říct, jak to bude ve filmu konkrétně fungovat a čím podobu obou rivalů vysvětlí. "Jeden se stává druhým," uvedl záhadně a dodal, že vysvětlení by prý "trvalo moc dlouho".

To samozřejmě spustilo lavinu fantastických vysvětlení na různých filmových serverech. Je možné i to, že Scott použije starý známý trik "ve dne hodný - v noci se proměňuje ve zlého" známý z pohádek a pokleslých hororů.

Herec Russel Crowe na tiskové konferenci mimo jiné uvedl, že s filmem nijak nespěchají. "Dáváme si na čas, nechtěli byste přece být Robinem Hoodem, pokud to neděláte zatraceně dobře. Musíte být nejlepší Robin Hood v historii, jinak byste měl dělat něco jiného."

Crowe také prozradil, že ženským protějškem mu bude hollywoodská hvězda Sienna Millerová a že jeho Robin rozhodně nebude nosit typické punčochy, protože zjistili, že je vynalezli až třista let poté, co měl pověstný Robin Hood žít.

Reklama

Výběr článků

Načítám