Hlavní obsah

Red Hot Chili Peppers hrají 14. června v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Skupina Red Hot Chili Peppers (RHCP) potvrdila, že 14. června vystoupí v pražské Sazka aréně. Lístky se budou prodávat od 15. března, dříve si je mohou zajistit pouze členové fanclubů.

Článek

Vstupenky budou k dostání ve všech prodejních místech Sazky a na webovém portálu www.sazkaticket.cz a také u Ticketpro v Rytířské ulici v Praze.

RHCP zřejmě na koncertě představí své v pořadí deváté studiové dítko Stadium Arcadium. To mělo původně vyjít jako tři samostatná alba v určitých časových rozestupech, ale nakonec se RHCP rozhodli pro masivní dvojalbum.

"Red hoti" rozvíjejí svůj originální styl vycházející z funku, ale i rocku už od osmdesátých let. Světovou proslulost jim přineslo album Blood Sugar Sex Magic z roku 1991. Právě na něm vyšly nezapomenutelné kousky jako Give it Away, Funky Monks, Suck My Kiss, If You Have to Ask, Under The Bridge a samozřejmě Blood Sugar Sex Magic, který dal celému albu název.

Podařené a zvukově drsné bylo i album One Hot Minute. Novější desky  Californication a By the Way se snažili být hodně hitové, ale Blood Sugar Sex Magic nemohou překonat.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám