Hlavní obsah

Rambo fünf. Stallone natočí pátý díl s Němci

Novinky, Stanislav Dvořák

Sylvester Stallone to s dalším Rambem myslí vážně a přípravy k natáčení už nabírají na obrátkách. Německá firma Splendid Film koupila práva na pátý díl.

Článek

Podle zahraničních médií už by to měl být opravdu poslední díl. Je docela pravděpodobné, že v době, kdy se film dostane do našich kin, bude Stallonovi sedmdesát let.

Podle scénáře, který si sám napsal, se Rambo vydá do Mexika a bude tam bojovat s drogovými kartely. Starší spekulace o tom, že se veterán z Vietnamu vypraví kamsi do Arktidy bojovat s uměle vytvořeným pololidským mutantem, se tedy nepotvrzují.

„S Rambem 5 se Sylvester Stallone vrátí ke své ikonické roli. Tentokrát bojuje proti mexickému kartelu... Stallone popsal nového Ramba jako svou verzi filmu Tahle země není pro starý. Produkovat ji bude Avi Lerner, který se Stallonem pracoval i na všech dílech Postradatelných,” sdělila firma Splendid Film.

Rambo se poprvé objevil v roce 1982. Následoval druhý a třetí díl a po delší pauze Rambo 4 v roce 2008, který se odehrával v Barmě. Naivní přímočarý příběh překonal v míře násilí snad všechny předchozí díly. Stallone v něm zabil asi sto padesát postav, nechyběla střelba lukem do oka a skrz hlavu, poletující končetiny, vyhřezlé vnitřnosti atd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám