Hlavní obsah

Queenie vyrazí o prázdninách na turné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Queenie, česká skupina oživující památku kultovní party kolem Freddieho Mercuryho, odstartuje letní turné 6. července v Brně.

Foto: Queenie

Queenie

Článek

Queenie patří k nejuznávanějším revivalovým souborům, vyprodali třeba i pražskou O2 arenu. Nové open air Universum Tour navštíví 13 českých měst. Po dlouhé pauze proběhne první koncert 6. července v Brně, poslední pak 14. srpna ve Svojšicích. V plánu jsou i Boskovice, České Budějovice, Konopiště, Liberec, Loket, Mikulov, Olomouc, Ostrava, Plzeň, Praha a Ústí nad Labem.

„Nebýt této přestávky nejspíše bychom kompletní přípravu tour opět svěřili externímu promotérovi. Díky současné situaci jsme ale měli dostatek času, a proto jsme se vůbec poprvé zapojili do celkové organizace našich letních koncertů. Chtěli jsme, aby už samotný vstup do areálu byl pro fanoušky zážitkem. Aby měli pocit, že se náhle ocitli v trochu jiném světě. Tak neváhejte a nechte se vtáhnout do našeho universa,“ zve fanoušky frontman kapely Michael Kluch.

Foto: Queenie

Queenie

Na turné diváky čekají překvapení odkazující k ikonické kapele Queen. Návštěvníci ochutnají například již v loňském roce uvedené Queenie pivo, které vzniká spojením těch nejlepších českých a anglických surovin, ale také Bang-Bang kuře, jedno z nejoblíbenějších jídel Freddieho Mercuryho.

„Mít čas a prostor podílet se na organizaci vlastní letní tour – jezdit po jednotlivých lokacích a zajišťovat vše potřebné – je jedním z mála pozitiv, která nám současná doba přinesla. Promysleli jsme každý detail, abychom posunuli zážitek diváků zase o trochu dál. Letošní léto bude o výzvách, ale vydáme ze sebe maximum, aby si diváci koncerty užili. Chceme si tak navzájem vynahradit rok, který jsme museli strávit doma. Tak se pojďme těšit společně,“ dodává Michael Kluch.

QUEENIE UNIVERSUM TOUR

6. července 2021, Brno, fotbalový stadion Za Lužánkami

13. července 2021, Olomouc, Korunní pevnůstka

14. července 2021, Ostrava, Amfiteátr Poruba

19. července 2021, Loket, Amfiteátr Loket

21. července 2021, Konopiště, Přírodní amfiteátr Konopiště

23. července 2021, Praha, Křižíkova fontána – Výstaviště Praha

28. července 2021, Liberec, centrální parkoviště u Home Credit Areny

30. července 2021, Plzeň, Amfiteátr OC Plzeň Plaza

3. srpna 2021, Boskovice, letní kino

5. srpna 2021, Mikulov, Amfiteátr Pod Turoldem

10. srpna 2021, České Budějovice, Letní kino Háječek

12. srpna 2021, Ústí nad Labem, letní kino

14. srpna 2021, Svojšice, Kulturní areál Svojšice

Vstupenky jsou v prodeji na portálech GoOut, smsticket, Ticketmaster a Ticketportal.

Reklama

Výběr článků

Načítám