Hlavní obsah

Pulp Fiction jakoby reinkarnoval do nového filmu Olivera Stona

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký režisér Oliver Stone chystá thriller Savages. Ze stručných informací, které o něm kolují na zahraničních filmových serverech, musí být každému filmovému fandovi jasné, že připomíná Pulp Fiction. Krimi příběh, drogy, Travolta a Uma Thurmanová - to by mohlo fungovat.

Foto: Danny Moloshok, Reuters

Herečka Uma Thurmanová

Článek

Oliver Stone použije příběh z knihy Dona Winslowa. V něm dva kamarádi pěstují a prodávají kvalitní marihuanu a jejich sláva se brzy donese až k mexickým drogovým obchodníkům, kteří je chtějí donutit ke spolupráci. Dohoda se nedaří, a tak Mexičani unesou jejich kamarádku, kterou oba milují, a vyžadují obrovskou sumu jako výkupné. Marihuanoví kamarádi se nehodlají vzdát, na oko souhlasí s předáním peněz, ale ve skutečnosti už plánují pomstu.

Winslow momentálně pracuje na scénáři a Stone prý příběhu tak silně věří, že už do něj investoval své vlastní peníze, informuje server Cinemaspy.

Obsazení filmu je vskutku „áčkové“ – kromě dvou kamarádů (Aaron Johnson a Taylor Kitsch) uvidíme Benicia Del Tora a Salmu Hayekovou jako mexické mafiány, Johna Travoltu jako policistu a Umu Thurmanovou jako matku unesené dívky.

Reklama

Výběr článků

Načítám