Hlavní obsah

Prvního září vyjdou noví J.A.R.

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

J.A.R., funky legendy a rapeři z dob, kdy tady o rapu nikdo ani neslyšel, se vrátí 1. září s novým studiovým albem nazvaným Dlouhohrající děcka.

Článek

Parta kolem Romana Holého, Klempy, Michaela V. a dalších funky bláznů je na scéně přes 20 let a nejeden z fanoušků už dnes ani nepamatuje syrové začátky J.A.R. Jejich dokonale potrhlé první CD Frtka dnes patří ke sběratelským klenotům.

V produkci Romana Holého nyní vzniklo jedenáct nových písní s texty Oto Klempíře, Daniela Bárty a Michaela Viktoříka. O aranžmá dechových nástrojů se postaral Filip Jelínek a o mastering desky Ecson Waldes.

"Obal alba je dílem Vladimíra 518 a Tomáše Třeštíka. Mezi hosty na albu naleznete Matěje Rupperta, Terezu Černochovou, Jamese Colea nebo Jaromíra Bosáka," sdělila Zdeňka Selingerová ze Sony Music.

Na tracklistu najdeme opět songy s typicky úchylnými ironickými názvy jako Zlejch starejch dědků je plnej svět, S Hamasem, Optimistický toxikoman, Vývoj hňupa, Pokora Hitlera a Generál Lauda.

Během srpna odehrají ještě několik koncertů. Můžete je slyšet na Sázavafestu (6. 8. 2011), O2 Festivalu v Panenském Týnci (12. 8. 2011), Bernardfestu v Humpolci (13. 8. 2011) a na trutnovském Open Air Festivalu (21. 8. 2011).

Reklama

Výběr článků

Načítám