Hlavní obsah

První tisková konference Anety Langerové

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V neděli v noci, půl hodiny před příchodem prvního letního dne, čekalo na padesát novinářů a fotografů v kavárničce společnosti Eurotel naproti Sky Clubu Na Brumlovce. Před malou chvíli moderátorský tandem Něrgešová - Brzobohatý vyhlásil první českou SuperStar.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Ve třičtvrtě na dvanáct je z přízemí slyšet nesmělý potlesk. To personál a ochranka vítají Anetu Langerovou, která přichází za doprovodu mluvčího TV Nova Daniela Plovajka.

Langerová si sedá za připravený stůl s mikrofony a vrhají se na ni fotografové. "Zasmějte se na mě, Anetko. Já vás sice nevidím, ale snad se smějete," vtipkují. Ona se o to pokouší také, ale nejde to lehce. Je unavená.

"Prosím první otázku," vyzve Plovajko přítomné a Anetě začíná první tisková konference, na které je středem pozornosti.

"Jaké je být českou SuperStar?" zazní první dotaz.

"Já nevím, co mám říct," odpovídá unaveně Aneta. "Je to teď v hlavě takový smíšený. Je to nádherný pocit a všem mockrát děkuju, že mě na toto místo dostali. Doufám, že je nikdy nezklamu v tom, co budu dělat. Snad se jim to bude líbit."

"Kdy jste se přestala bát a přestala jste být křečovitá?" dostává další otázku.

"Asi tak od pátého kola, kdy jsem tu soutěž začala brát s nadhledem a užívala jsem si lidí i každého koncertu," přiznává. Během své řeči je upozorněna mluvčím Novy na to, že by měla hovořit do mikrofonu. A novináři také.

"Říkala jste, že se nejvíc těšíte na to, až celý den proležíte v posteli. Máte pocit, že na to vůbec dojde?" ptá se reportér.

"Čím déle to bude trvat, tím víc se na to budu těšit. Doufám ale, že to bude co nejdřív."

Otázky padají ještě deset minut. Aneta přiznala, že na ni čeká bratr Nikola s přáteli, aby její trumf společně oslavili. Plovajko tiskovku zrychluje, ovšem obklíčení fotografů v závěru nezabrání. Dostávají dalších pět minut a pak je konec.

SuperLéto se SuperStar

Přehled pořadů TV Nova, ve kterých se soutěžící ze SuperStar během léta představí.

10. 7. SuperKoncert (záznam z pražské Sazka Areny)

17. 7. Zlatíčka

24. 7. SuperStar a Eso

31. 7. Natočto - Staň se hvězdou

7. 8. Nedošli do finále (neúspěšní soutěžící, kteří stojí za pozornost)

14. 8. Zlatá hokejka

21. 8. Paškál - Zkoušejí to znovu

28. 8. SuperStar jdou do nebe (Deset finalistů si vybírá zpěváky pro duet)

Aneta se vrací za svými přáteli. První tiskovku v roli hvězdy české pop music má za sebou.

Reklama

Související články

SuperStar: co přijde po soutěži

V neděli v noci se rozhodne, zda českou SuperStar bude Aneta Langerová anebo Šárka Vaňková. Šanci uspět na tuzemské scéně však mají i další finalisté, kteří...

První českou SuperStar je Aneta

Nedělní finálový večer začal společným duetem obou kandidátek na první českou SuperStar Anety Langerové a Šárky Vaňkové. Slzy štěstí nakonec ronila Aneta, když...

Výběr článků

Načítám