Hlavní obsah

Program Spolu jedním hlasem s Davidem Kollerem, Pokáčem, Lenny a dalšími

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umělci, youtubeři a sportovci z celé České republiky připravují live stream a sbírku na podporu lékařů, sestřiček, hasičů a dalších hrdinů dnešních dnů. Již 10. dubna se od 17 do 22 hodin odehraje online charitativní program Spolu jedním hlasem, v jehož rámci budou živě přenášeny koncerty z pražského Lucerna Music Baru.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Na akci vystoupí i David Koller.

Článek

V souladu se stávajícími bezpečnostními a hygienickými opatřeními se koncerty uskuteční bez publika a počet technického personálu bude omezen na nezbytné minimum.

Svou účast v Lucerna Music Baru nebo vzdáleně ze své zkušebny, obývacího pokoje a podobně potvrdili David Koller, Jaroslav Uhlíř, Ben Cristovao, Mirai, Pokáč, Lenny, Marpo, UDG, Poetika či Voxel.

„Česká republika nyní čelí největší výzvě a nejtěžší zkoušce v její novodobé historii a my jsme každý den svědky obrovského hrdinství lidí, bez nichž bychom to nezvládli, zdravotníků, hasičů, policistů, ale i pošťáků, prodavaček a různých dobrovolníků. A všem bychom rádi spolu jedním hlasem poděkovali,“ vysvětluje Petr Mohyla za pořadatelský tým.

Nedílnou součástí programu bude finanční sbírka, jejíž výtěžek bude použit na vybavení a ochranu těch, kteří vystavují svou tvář koronaviru dennodenně. Program bude online streamován na kanálech platforem YouTube, Facebook a částečně i Instagram a bude doplněn i o doprovodný program pro děti.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám