Hlavní obsah

Prima Love bude kanál plný telenovel, nešťastných manželek a manažerek

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový kanál Prima Love startuje 8. března. „Prima Love je určena především pro ženy, i když nejen, v kategorii 15-44,“ uvedl programový ředitel Marek Singer. Cílová skupina je podle Primy „dáma, která už má něco za sebou, ale nepřestala doufat v lepší zítřky.“

Článek

Hlavní bloky programu Prima nazvala odpolední kafíčko, aperitiv a večerní koktejl. Jeden z prvních odpoledních seriálů se jmenuje Pravá tvář vášně a je to telenovela, která prý nechce citově vydírat. Další je V náručí ďábla, jakási krimi-telenovela.

Navečer se bude vysílat Glee, velmi úspěšný přeslazený muzikálový seriál s perfektními popovými čísly, dále seriál Seznam Ex, Superdrbna a Famílie. Ještě později poběží Nemocnice Mercy, Ally McBealová, Džungle rtěnek, Chirurgové a Zoufalé manželky. Dále je na programu Ošklivka Katka či Rodinná pouta.

Kromě seriálů se budou vysílat i celovečerní americké filmy, ale i ty budou zaměřeny na ženy. Zbytek vyplní lifestylové pořady.

Ve sledovanosti si Prima věří. „Počítáme, že Love se přiblíží Primě Cool,“ řekl Singer. O reklamu je prý už velký zájem.

"Pochopitelně to má vliv i na Primu, některé ženské pořady pro Primu nejsou dost sledované a budou nahrazeny seriály, které mají větší potenciál nebo více unisex zaměření."

Reklama

Výběr článků

Načítám