Hlavní obsah

Prima chystá reality show Změňte svůj život

Právo, jp

Najděte lásku pro sebe i své děti! Takovými slovy láká televize Prima na své webové stránce zájemce o casting pro novou reality show, která má pomoci svobodným nebo rozvedeným maminkám najít partnera a nového tatínka pro své děti.

Článek

Jde o druhou novou reality show, kterou chce Prima zvednout diváckou sledovanost. Další reality show, jenž se připravuje pro podzimní schéma, má prozatímní název Chvíle pravdy a zájemce v ní může vyhrát i několik miliónů korun, pokud ovšem detektor lži zaznamená jeho pravdomluvnou odpověď i na hodně intimní dotazy ze života.

Reality show o hledání nových lásek a tatínků má pracovní název Změňte svůj život, na zahraničních televizních stanicích se vysílá pod názvem Single Mums a jde o licencovaný švédský pořad.

Opuštěné nebo svobodné maminky musí nejprve vyplnit dotazník, kde jsou mj. dotazy na zdravotní stav maminky a dětí, na měsíční příjem, s kým zájemkyně žije ve společné domácnosti (včetně domácích mazlíčků), detailní popis domu nebo bytu, odkazy na blízké osoby, dotazy na délku manželství nebo předchozího vztahu a další dotazy na soukromý život včetně popisu normálního všedního dne a představy o budoucím partnerovi. Zájemkyně musí dát souhlas a natáčením u ní doma.

V současné době má na Primě nejvyšší sledovanost původní český seriál Velmi křehké vztahy, na který se stabilně dívá přes milión diváků.

V červnu si Prima naruší vysílací schéma fotbalovými přenosy z Eura 2008 a prakticky zruší své vysílání od 17. hodiny do půlnoci, kdy se denně vysílají dva přímé přenosy nebo záznamy zápasů a mezi nimi zprávy a publicistika týkající se fotbalového šampionátu. Ve 23.10 nasadila Prima na první týden fotbalových bojů krimiseriál Specialisté na vraždy, který vysílá denně od pondělí do pátku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám