Hlavní obsah

Písničkáři Láska a Voxel letí s fanoušky na dovolenou

Právo, jaš, kul

Již v pátek odletí z pražského letiště Václava Havla písničkáři Láska a Voxel na týdenní dovolenou na ostrov Tenerife. A berou s sebou i své fanoušky. S více než dvaceti lidmi budou sdílet letadlo, hotelový resort, ale také spousty zážitků. Posluchači je na španělském ostrově budou moci slyšet naživo téměř po roce covidové pauzy.

Foto: Anett Jodar

Láska vyráží na španělský ostrov.

Článek

„Čekání na živé koncerty bylo dlouhé a hodně jsem se těšil na ten první. Ale že bude na Tenerife a ještě k tomu s Voxelem, to by mě vážně nenapadlo. Lepší start koncertní sezony si neumím představit,“ uvedl Láska

„Když jsme dávali tuhle akci do kupy, netušil jsem, že se to povede. A teď vyrážíme! Někdo s kytarou, někdo s rodinou, někdo single. Myslím, že když budeme pak večer s Láskou zpívat všichni na pláži, budeme ti nejšťastnější čeští muzikanti v zahraničí. Nemůžu se dočkat, protože tohle člověk asi jinde a jindy nezažije,“ dodává Voxel.

Foto: Lucie Levá

Zpěvák Voxel s mandolínou.

Ve čtvrtek 27. května bude pobyt na ostrově zakončen rozlučkovým koncertem v tamním klubu. Průběh společné cesty lze sledovat na instagramových nebo facebookových profilech obou muzikantů.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám