Hlavní obsah

Pink se vrátí v květnu

Novinky, Stanislav Dvořák

Americká popová zpěvačka a skladatelka Pink se vrátí do pražské O2 Arény 10. května 2013. Přiveze mimo jiné také albovou novinku The Truth About Love.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Pink v Praze 20. července 2010

Článek

Turné Funhouse z roku 2009 a Summer Carnival z roku 2010, která zahrnovala 149 koncertů po celém světě, vidělo 2,9 miliónu fanoušků, včetně těch českých. Aktuálně Pink potvrdila evropské turné The Truth About Love, které podporuje nové stejnojmenné album. Sérii evropských koncertů odstartuje 14. dubna 2013 v anglickém Manchesteru.

Zpěvačka Pink, vlastním jménem Alecia Mooreová, zahájila kariéru už jako dítě, prošla si různými zapomenutými teenagerskými projekty, ale pořádně se rozjela až v roce 2000 se sólovým albem Can't Take Me Home, které bylo komerčně velmi úspěšné. Po desce M!ssundaztood trochu pozměnila styl a vyrukovala s tvrdším materiálem na albu Try This (2003). Její album I´m Not Dead z roku 2006 přineslo další pop-rockové písničky s výborným zpěvem. Hodně pomohl i ironický videoklip Stupid Girl, kde zesměšňuje blonďaté celebrity.

Pink svůj styl ani v současnosti příliš nemění. Zapadá do popového mainstreamu, ale její koncerty mají na rozdíl od podobných zpěvaček dobrou pověst a občas rockový zvuk. Pink patří k těm nemnoha, které dokážou zazpívat naživo stejně jako ve studiu, a tudíž se nemusí schovávat za syntezátory a předtáčky. Přesto bývá na pódiu velmi živá a dokáže sladit zpěv s taneční složkou či dokonce akrobacií.

Vstupenky budou k dostání ve sběrnách Sazka v cenách 1090 - 1790 korun od 1. října. Přednostní předprodej pro klub Live Nation začne 26. září v 9.00.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám