Hlavní obsah

Ostravské studio ČT natočí reality show pro nezaměstnané

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostravské studio České televize začne natáčet reality show U Druhé šance. Je určena všem, kteří chtějí získat práci a mají odvahu rekvalifikovat se na kuchaře.

Foto: František Petrák, Právo

Pořad bude o rekvalifikaci a kuchtění.

Článek

„Tato reality show nevytváří prostor pro laciné senzace a bulvární zábavu. Chceme v ní představit životní příběhy skutečných lidí, kteří se sice momentálně nenacházejí v příznivé situaci, ale rozhodli se nerezignovat. Naopak, chtějí tuto příležitost využít, získat novou kvalifikaci a zvítězit,“ řekl režisér projektu Jan Bělohlavý.

Odměnou vítězi bude místo kuchaře v nové ostravské restauraci. O tom, kdo místo získá, budou rozhodovat Dalibor Navrátil a Marcel Lesník. První je mistr kuchař, držitel francouzského řádu za gastronomii. Druhého charakterizuje muzika. Frontman kapely Rock and Roll Band Marcela Woodmana je majitelem několika ostravských restaurací. Natáčet se bude až do poloviny letošního léta, na obrazovce se pořad objeví na podzim.

Reklama

Výběr článků

Načítám