Hlavní obsah

Ondřej Hejma bude moderovat Milionáře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loňský člen poroty soutěže Česko hledá SuperStar a zpěvák skupiny Žlutý pes Ondřej Hejma (55) se stal novým moderátorem soutěže Chcete být milionářem?, která se na obrazovce Novy objeví pravděpodobně v dubnu.

Foto: P. Vlček zoo Ostrava

Chandru s mámou

Článek

Hejma bude po Vladimíru Čechovi a Martinu Preissovi třetím moderátorem této televizní soutěže.

Kromě moderátora přibude i pár novinek. "Zájemci o účast v soutěži se budou moci přihlašovat také prostřednictvím SMS, dříve to šlo jen po telefonu. Připravuje se soutěž pro diváky u obrazovek o padesát tisíc korun. Rozhodne-li se hlavní soutěžící využít nápovědu publika, diváci i moderátor uvidí, jak hlasuje příbuzný či přítel, který přišel soutěžícího podpořit," sdělila Právu mluvčí Novy Veronika Šmítková.

Televize Nova loni v září přerušila vysílání soutěže, o kterou klesal zájem, neboť ji k tomu nutily licenční podmínky. Původně se měla vrátit na obrazovku už na začátku roku. Nova zpočátku tvrdila, že ji nadále bude moderovat Preiss, ale pak své rozhodnutí změnila.

Soutěž 1 proti 100 nekončí

Návrat Milionáře však neznamená, že by z obrazovek zmizela soutěž 1 proti 100, která  Milionáře nahradila a v hlasování diváků se stala druhým nejoblíbeněšjím pořadem Novy. Na přímý dotaz Novinek Veronika Šmítková uvedla: "Soutěž 1 proti 100 zrušena nebude."  

Se zpožděním se tak plní původní plán Novy, že obě soutěže se obejví na obrazovce vedle sebe.

Toto  pondělí skončila na Primě jiná soutěž, Kviz show se moderátorem Vladimírem Čechem. "Důvodem bylo skončení platnosti licence," uvedla mluvčí Primy Jana Malíková.

Anketa

Pomůže Ondřej Hejma oživit lesk soutěže Chcete být milionářem?
ano
25,6 %
ne
74,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 778 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám