Hlavní obsah

Ohňostroje, hudební skupiny a dostihy obsadí závodiště v Chuchli

Právo, Stáňa Seďová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S koncem prázdnin nemusí zbýt dětem jenom oči pro pláč. Stejně tak i dospělí se mohou rozloučit s létem s pořádnou pompou. Příležitost k tomu budou mít na tradičním Pyro Music Laser Fest, letos zkráceně Pyrofestu v neděli 28. 8. ve Velké Chuchli.

Článek

Program začal už v deset hodin dopoledne, to hlavní ale na návětěvníky čeká odpoledne. To se závodištěm proženou závodní koně - pojede se 8 rovinných dostihů, které vyvrcholí 66. ročníkem rovinného dostihu Saint Leger posledním závodem klasické Trojkoruny, pro 3leté anglické plnokrevníky. Tento závod patří k vrcholům dostihové sezóny.

Na hudebních podiích se objeví bláznivé 5Angels, které vystřídájí pohodoví Eddie Stoilow, za kterými na stage vyskočí Jiří Macháček s Mig 21 a celou hudební nadílku ukončí energická partička Sto Zvířat.

Vrcholem dne však bude kolem deváté hodiny večer vítězný ohňostroj z mistrovství světa ohňostrojů v kanadském Montrealu. Diváci uvidí to nejlepší z dílny mistrů zvláštních efektů Flash Barrandov. Květinový duet, který oslnil porotu ohňostrojů.

„Divákům v Chuchli předvedeme velkou část této show. Květinový duet obsahuje hudební klenoty a my je ohňostrojnými šperky budeme následovat. Uvidíme ohnivé vizualizace na italskou Tarantelu, Borodinovy Polovecké tance, Gershwinův Summertime, Lakmé, či Beethovenovu Ódu na radost. Uslyšíme světové orchestry i výjimečné pěvecké výkony,“ láká diváky Jaroslav Štolba, hlavní designér ohňostrojů z Flash Barrandov.

Za vstup návštěvníci Pyrofestu zaplatí od 250 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám