Hlavní obsah

Obi-Wan Kenobi bude mít samostatný film

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chystá se další film související s Hvězdnými válkami. Režisér Stephen Daldry jedná o zatím bezejmenném snímku, který by se zaměřil na postavu Obi-Wana Kenobiho, jehož hráli Alec Guinness a Ewan McGregor.

Foto: Profimedia.cz

Ewan McGregor by se hlavní roli nebránil.

Článek

Vše je ještě v hodně raném stadiu a Daldry nemá žádný hotový scénář, informoval server The Hollywood Reporter. Pokud uzavře smlouvu, bude vykonávat nad psaním dohled.

Kromě Obi-Wana Kenobiho se mluví ještě o mnoha dalších filmech, které volně souvisejí s Hvězdnými válkami a mohou se točit téměř donekonečna. Lucasfilm a Disney už slyší zvonivé mince, které by mohly vydělat samostatné příběhy o postavách jako Han Solo a Boba Fett.

Ewan McGregor, který už Kenobiho hrál, řekl, že by si postavu zahrál znovu. Je to ale čistá spekulace, protože neexistuje scénář a herce ještě v této chvíli nikdo nevybírá.

Pro Stephena Daldryho jsou Hvězdné války velmi zvláštní volbou. Režisér se věnoval hlavně divadlu a jinak obvykle točí naprosto odlišná seriózní dramata jako Předčítač, Hodiny a Billy Elliot.

Reklama

Výběr článků

Načítám