Hlavní obsah

Nový Lví král potřebuje Beyoncé i Jamese Earla Jonese

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová filmová verze Lvího krále potřebuje Beyoncé. Režisér Jon Favreau usiluje o účast slavné R&B zpěvačky, která má propůjčit svůj nosný hlas postavě Naly.

Foto: Kevork Djansezian, Reuters

Beyoncé s cenami

Článek

Zpěvačka zatím nabídku nepřijala, je totiž těhotná a pracovat už moc nechce. Protože ale jde pouze o hlas, mohla by roli ještě zvládnout, uvedl server Variety. Své těhotenství hvězda ohlásila v únoru, kdy také zrušila svou účast na velkém festivalu Coachella, kde měla být headlinerkou.

Další hlasy animovaných hrdinů byly také zveřejněny. Donald Glover bude Simba a James Earl Jones si zopakuje roli Mufasy.

Foto: Roman Vondrouš, Právo

Elton John v Praze samozřejmě přidával.

Jon Favreau Lvího krále natočí podle scénáře Jeffa Nathansona. Starší verze pohádky vznikla v roce 1994 a měla obrovský komerční úspěch s celosvětovou tržbou okolo 968 miliónů dolarů. Tehdy se na hudbě podílel legendární zpěvák a skladatel Elton John.

Zpěvačka Beyoncé se u filmu uplatnila už mnohokrát. Třeba v animáku Epic, v muzikálu z šedesátých let Dreamgirls a nebo v komedii Austin Powers: Goldmember.

Reklama

Výběr článků

Načítám