Hlavní obsah

Nové knihy: Munzarová, Borůvková, Skoumalová i Forman

Právo, František Cinger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnoho knih se nyní nevydává, přesto je na místě připomenout ty, na které se předtím nedostalo.

Foto: David Ryneš, Novinky

Nové knihy

Článek

Naděžda Munzarová:

Starý sad

Nové knihy

Za devaterým kopcem, devaterým kamenem a sedmerým potokem byl jednou jeden sad... Navštivte s námi půvabné místo mezi starými stromy. V trávě pod jabloní objevíte červené jablíčko a s ním i zdejší zvířátka, která vás vtáhnou do svého malého království.

Bambook, 200 stran, 339 Kč

Vendula Borůvková:

1918 aneb Jak jsem dal gól přes celé Československo

Je pondělí 28. října. Desetiletý Jenda se těší, že si po škole zahraje s kamarády fotbal. Jenže jeho tatínek, učitel Antonín Vosika, s ním má jiné plány. A to ještě Jenda netuší, že tohle zdržení se protáhne na několik let a skončí o tisíc kilometrů dál.

Host, 248 stran, 349 Kč

R. Goscinny, A. Uderzo:

Asterix - Tajemství kouzelného lektvaru

Nové knihy

Ve vesnici nepoddajných se zase něco děje! Po jednom nepříjemném pádu ze stromu se Panoramix rozhodne, že je načase pojistit budoucnost. S pomocí Asterixe a Obelixe se rozhodne vybrat nástupce, kterému předá tajemství kouzelného lektvaru! Knížka podle stejnojmenného animovaného filmu.

Egmont, 48 stran, 199 Kč

Matěj Forman:

Už se vaří, má panenko

Na svých cestách potkal autor, jeden z kapitánů divadelní lodi Tajemství, výtvarník a scénograf, řadu lidí. Někteří s ním zasedli u jednoho stolu, někteří jej nechali vstoupit i do kuchyně. Díky kresbám, na nichž přímo během vaření zachytil domácí receptury, a díky fotografiím u toho můžete být i vy.

Plus, 208 stran, 499 Kč

Clive Cussler, Boyd Morrison:

Piraňa

Nové knihy

Píše se rok 1902 a sopka Mt. Pelée právě vybuchuje. Stovky tun lávy a popela pohřbí třicetitisícové město i loď, na které se plaví geniální německý fyzik. O více než sto let později však jeho objev způsobí katastrofickou situaci.

CPress, přeložila Eva Kadlecová, 344 strany, 349 Kč

Fabrice Midal:

Zachraňte si kůži! Staňte se narcistou

Nové knihy

V knize nabízí filozof a spisovatel Midal nový pohled na báji o Narcisovi. Mytický hrdina není sobecký muž zahleděný do sebe, ale člověk, který má poprvé možnost poznat svou pravou tvář, přijmout ji a mít ji rád.

Metafora, přeložila Zdeňka Fromková, 144 strany, 249 Kč

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám