Hlavní obsah

Nové knihy: Attarová, Janečková, Gordon, Fiker i Červenka

Právo, František Cinger

Slavné romány, které se staly předlohou filmů, rodinná dramata i detektivní příběhy. To vše nabízí čtenářům tento týden. A samozřejmě audioknihu i komiks.

Foto: David Ryneš, Novinky

Nové knihy

Článek

Leylah Attarová:

Mlhy Serengeti

Nové knihy

Když v nákupním centru v Africe vybuchne bomba, její důsledky svedou dohromady dva cizince. Jacka Wardena, rozvedeného pěstitele kávy z Tanzanie, a Rodel Emersonovou, žijící v Anglii. Musejí zachránit tři děti, které mají větší cenu mrtvé než živé.

Moba, přeložila Jana Krollová, 287 Kč, e-kniha 229 Kč

Klára Janečková:

Pád do tmy

Nové knihy

Tereza Brašová uteče v osmnácti z domova, aby se zbavila otčíma, který ji sexuálně zneužíval. Proslaví se jako záchranářka. Brašov, který mezitím udělal politickou kariéru, Terezu donutí vrátit se do Prahy, aby její popularity využil pro svou mediální kampaň...

Ikar, 216 stran, 259 Kč

Jon Gordon:

Tesař

Nové knihy

Podnikatel Michael se probudí v nemocnici s ovázanou hlavou a netuší, jak se tam ocitl. Dovídá se, že zkolaboval při ranním běhání. Když zjistí, že muž, který mu zachránil život, je tesař, navštíví ho a zjistí, že je mnohem víc než to; je stavitelem životů, kariér, lidí a týmů...

Portál, přeložila Hana Antonínová, 144 strany, 235 Kč

Eduard Fiker:

Paní z šedivého domu

Stará dobrá Anglie na počátku třicátých let. Na panství slavného filmového producenta přichází tajemný muž. Má informace k loňské sebevraždě jeho dcery. Než je vysloví, je sám zavražděn. Případu se ujímá slovutný detektiv T. B. Corn, který musí obě vraždy objasnit.

Radioservis, čte Václav Knop, CD, mp3, 6:50 hodin, 299 Kč

Susea McGearhartová, Tami Oldhamová-Ashcraftová:

Než přišla bouře

Nové knihy

Tami Oldhamová a snoubenec Richard Sharp jsou mladí, zamilovaní a mají celý život před sebou. Pod zářivě modrou oblohou vyplouvají z Tahiti a míří do Tamiina rodného San Diega. Těžko mohou tušit, že se ocitnou uprostřed jednoho z nejhorších hurikánů v dějinách.

Mladá fronta, přeložila Jana Mandelíková, 216 stran, 299 Kč

Jaromír Míra Červenka:

Barevné rozcestníky – netradiční toulky současnou Asií

Nové knihy

Spolu s autorem čtenář navštíví zapovězený Írán, obří a liduprázdnou Sundarbanskou deltu, říši Lo Manthang skrytou za hradbou Himálaje či moderní, překotně se rozvíjející Vietnam.

Epocha, 384 strany, 56 stran fotopřílohy, 399 Kč

Greg Rucka:

Wonder Woman 2: Rok jedna

Nové knihy

Šokující příběh z doby, kdy Diana teprve začínala coby ochránce Země. Ráj byl narušen, Arés útočí a Amazonky musí najít svého vlastního šampióna. Někoho, kdo je ochotný obětovat svůj domov i své sestry, aby zachránil svět, který nikdy ani neviděl.

Crew, přeložila Kateřina Tichá, 168 stran, 249 Kč

Susan Cainová:

Tichá síla

Nové knihy

Kniha pro introvertní a plaché děti a dospívající, jejich rodiny a ty, kdo s nimi profesně přicházejí do kontaktu. Poskytuje tipy, jak si uvědomit sílu své povahy, nebo naopak vystoupit z komfortní zóny, dělí se o příběh i výpovědi mnoha dětí i dospívajících.

Portál, přeložil Ondřej Fafejta, 232 strany, 389 Kč

Katie Smythová, Terri Chandlerová:

Věnce a přírodní dekorace

Nové knihy

Kniha nabízí soubor projektů pro celý rok, od sušených či čerstvých věnců po ohromující závěsné girlandy nebo lustry. Čtenář objeví radost z květinových kombinací, zvládne umění vazby z přírodních materiálů a naučí se vytvářet působivé dekorativní kousky.

Metafora, přeložila Eva Fuková, 144 strany, 349 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám