Hlavní obsah

Nová komedie Pobřežní hlídka je na internetu nejdiskutovanější

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komedie Baywatch (Pobřežní hlídka) si tak trochu utahuje ze starého amerického seriálu a zdá se, že lidé se na ni opravdu těší. Podle průzkumu firmy comScore jen za týden vyvolala na internetu asi 45 000 konverzací a celkově 500 000 konverzací.

Foto: Paramount Pictures

The Rock obklopen krasavicemi

Článek

V americkém Miami měla komedie Pobřežní hlídka premiéru 13. května a do českých kin dorazí až 15. června. Hlavní role dostali Dwayne Johnson a Zac Efron.

Svědomité proslovy kalifornského „Mirka Dušína” Davida Hasselhofa už se konat nebudou. Film se nebere vážně jako seriál z devadesátých let. Plavčíci budou házet sprosté hlášky a komentovat pozadí kolegyň.

Foto: Paramount Pictures

Nový tým Pobřežní hlídky

Efron dostal roli povrchního flákače, kterého práce u hlídky moc nezajímá, spíše obtěžuje ženy slunící se na pláži. Ve snímku hrají také Alexandra Daddariová či Kelly Rohrbachová.

Vedle Pobřežní hlídky se lidé na síti nejvíc baví o pokračování Vetřelce (Alien: Covenant), které vyvolalo asi 34 000 konverzací. Pod vedením Ridleyho Scotta si v něm zahráli démonický Michael Fassbender, Katherine Waterstonová, Billy Crudup či Danny McBride. Třetí místo patří filmu Wonder Woman, kterému se podle comScore věnuje 29 000 konverzací.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám