Hlavní obsah

Nová DVD: Thor: Ragnarok a Professor Marston & the Wonder Women

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vycházejí pouze dvě novinky. Pro milovníky marvelovek je to Thor: Ragnarok a neuvěřitelný příběh autora superhrdinky vypráví Professor Marston & the Wonder Women.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Thor: Ragnarok

Nová DVD

Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorský souboj s bývalým spojencem z Avengers - Hulkem.

Thor: Ragnarok, USA 2017, akční, 130 min., režie: Taika Waititi, hrají: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchettová, Jeff Goldblum, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins a další.

Professor Marston & the Wonder Women

Nová DVD

Harvardský psycholog doktor William Moulton Marston ve své době sklízel nemilosrdnou kritiku za to, že vytvořil komiksovou feministickou superhrdinku. Skutečnost, že žil současně se svou manželkou Elizabeth a jejich milenkou Olive, byla ale mnohem provokativnější než všechny dobrodružné příběhy, které kdy napsal.

Professor Marston & the Wonder Women, USA 2017, životopisný, 108 min., režie: Angela Robinsonová, hrají: Luke Evans, Rebecca Hallová, Connie Brittonová, JJ Feild a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám