Hlavní obsah

Nová DVD: Na dřeň, Pád Bílého domu a Jack a obři

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází film Na dřeň, příběh dvou lidí, kteří se sbližují po osudové tragédii a navzájem si dávají sílu žít. Ve snímku Pád Bílého domu se bývalý tajný agent snaží o záchranu amerického prezidenta po teroristickém útoku. Film Jack a obři vypráví o odvážných kouscích chudého statkářova pomocníka Jacka, který bezděčně otevře bránu mezi světem lidí a říší strašlivých obrů.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 32. týden

Článek

Na dřeň 

Marion Cotillardová předvádí mimořádný výkon v roli cvičitelky kosatek Stéphanie, která ve vodním parku cvičí  až do neštěstí, k němuž dojde během vystoupení. Tváří v tvář krutým okolnostem se sblíží s Alim, vyhazovačem, který svádí svou vlastní bitvu s nástrahami života.

Na dřeň, USA 2012, drama, 117 min., režie: Jacques Audiard, hrají: Marion Cotillardová, Matthias Schoenaerts, Armand Verdure a další.

Pád Bílého domu

Malá skupina těžce vyzbrojených a dokonale vycvičených extremistů zaútočila uprostřed bílého dne na sídlo amerického prezidenta, obsadila budovu a uvěznila prezidenta Benjamina Ashera s několika členy jeho týmu uvnitř nedobytného podzemního bunkru. Zatímco se v zahradách Bílého domu odehrává ostrý boj, na scéně se objevuje bývalý člen prezidentovy ochranky, kterému se daří proniknout do obsazené budovy s jasným cílem chránit prezidenta.

Pád Bílého domu, USA 2013, akční thriller, 114 min., režie: Antoine Fuqua, hrají: Gerard Butler, Morgan Freeman, Finley Jacobsen, Radha Mitchell, Aaron Eckhart, Dylan McDermott a další.

Jack a obři

Obři se před mnoha staletími, po krvavé bitvě s lidmi, stáhli do svého království daleko v oblacích. Jenže statkářovu pomocníkovi Jackovi náhodou vyroste fazole s obřím stonkem a v moci poražených krvelačných titánů se ocitá jeho milovaná princezna Isabelle. Nečekaný hrdina pak dostane příležitost stát se s přispěním velitele králova vojska legendou.

Jack a obři, USA 2013, fantasy/ dobrodružný, 109 min., režie: Bryan Singer, hrají: Ewan McGregor, Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Bill Nighy, v českém znění: Vojtěch Hájek, Anna Suchánková, Filip Jančík, Otakar Brousek ml. a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám