Hlavní obsah

Nová DVD: Maudie a Baby Driver

Právo, Věra Míšková

Tento týden vycházejí pouze dvě novinky. Maudie je životopisný portrét umělkyně a o mladém řidiči zločinců je film Baby Driver.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Maudie

Nová DVD

Maud od dětství trápí artritida a každý pohyb je pro ni utrpením. Protože ale touží po nezávislosti na své rodině, stane se hospodyní 40letého starého mládence Everetta. Přestože jí to v kuchyni nejde a většinu času tráví malováním, postupem času si Everettovo srdce získá. Díky svému úsilí a přátelství s Everettem se z Maud nakonec stane slavná umělkyně.

Maudie, Irsko/ Kanada 2016, životopisné romantické drama, 115 min., režie: Aisling Walshová, hrají: Ethan Hawke, Sally Hawkinsová, Kari Matchetovát a další.

Baby Driver

Nová DVD

Talentovaný mladý řidič Baby zajišťuje zločincům únik z místa činu. Ve svém oboru je nejlepší i díky hudbě, kterou si během ní pouští. Když se setká s dívkou svých snů, ucítí příležitost opustit život zločince a začít znovu. Ale vyskočit z vlaku zločinu není snadné...

Baby Driver, USA 2017, thriller, 112 min., režie: Edgar Wright, hrají: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily Jamesová, Jon Bernthal a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám