Hlavní obsah

Nová DVD: Bezva ženská na krku, Doba ledová: mamutí drcnutí, Inferno a Zilionáři

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází jedna z nejnavštěvovanějších českých komedií minulého roku Bezva ženská na krku. Již popáté se děti vydají do Doby ledové, která má tentokrát podtitul Mamutí drcnutí. Další film podle předlohy Dana Browna se jmenuje Inferno.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 6. týden

Článek

Bezva ženská na krku

NOvá DVD

Eliška je milující manželkou do té doby, než ji manžel nečekaně požádá o rozvod. Rozhodne se začít od nuly jako učitelka ve vesničce, kde ji starosta nastěhuje do domu, kde bydlí nerudný hrobník Božíček. Ten díky svým vlastním zkušenostem „s ženskejma definitivně skončil“. Eliška má ovšem na chlapy také spadeno…

Bezva ženská na krku, ČR 2016, komedie, 97 min., režie: Tomáš Hoffman, hrají: Petra Hřebíčková, Ondřej Vetchý, Miroslav Táborský, Jiří Langmajer a další.

Doba ledová: mamutí drcnutí

NOvá DVD

Vychází ledová událost roku a s ní mamuti Manny, Ellie a Broskvička, něco jako lenochod jménem Sid, tygr Diego, vačičáci Crash a Eddie a samozřejmě veverčák Scrat. Ten, jak je jeho nedobrým zvykem, ve snaze ulovit věčně prchající žalud způsobí nehodu, z níž se vyklube karambol a z něj úplná katastrofa.

Doba ledová: mamutí drcnutí, USA 2016, animovaná komedie, 95 min., režie: Mike Thurmeier a Galen Tan Chu, v českém znění: Ota Jirák, Jiří Lábus, Tomáš Borůvka, Zdeněk Mahdal, Lucie Benešová a další.

Inferno

NOvá DVD

Známý symbololog (opět v podání Toma Hankse) se pouští do pátrání po stopách, které souvisí se samotným Dantem. Když se Langdon probouzí se ztrátou paměti v italské nemocnici, spojí své síly s doktorkou Siennou Brooksovou, do níž vkládá naděje, že mu pomůže ztracené vzpomínky znovu získat. Společně se pouští do závodu s časem, který je provede napříč celou Evropou ve snaze zabránit smrtícímu globálnímu spiknutí.

Inferno, USA 2016, drama, 121 min., režie: Ron Howard, Tom Hanks, Felicity Jonesová, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster a další.

Zilionáři

NOvá DVD

David je mírně řečeno jednoduchý muž, který den co den usedá za volant svého obrněného automobilu, aby odvážel obrovské sumy peněz jiných lidí. Jediným vzrušujícím momentem v jeho životě je flirtování s kolegyní Kelly. A právě ta ho zatáhne do skupinky hlupáků a loserů, kteří plánují vyloupit banku. A opravdu: najednou mají v kapse 17 miliónů dolarů a začnou je ve velkém roztáčet.

USA 2015, akční komedie, 94 min., režie: Jared Hess, hrají: Kristen Wiigová, Zach Galifianakis, Owen Wilson, Jason Sudeikis a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám