Hlavní obsah

Nová CD - Richard Hawley, Talib Kweli i Liars

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden si přijdou na své fanoušci Richarda Hawleye, kterému vychází novinka Lady's Bridge. Pokud jste spíš na rap, potěší vás Talib Kweli s deskou Eardrum a punkeři by si neměli nechat ujít Liars.

Článek

Richard Hawley: Lady's Bridge

Kytarista, zpěvák, skladatel Richard Hawley pochází z anglického Sheffieldu, který musí mít velmi rád, neboť na něj odkazuje prakticky v celé své tvorbě. Ne jinak tomu je na jeho novém albu Lady's Bridge, které je nazváno podle jedné sheffieldské čtvrti. Jako titulní píseň si zvolil skladbu Tonight The Streets Are Ours, která se stejně jako celé album nese v duchu folk popu.

EMI

Talib Kweli: Eardrum

Žánrové komunity si žijí svým uzavřeným životem, ale občas se stane, že některý interpret překročí tyto vymezené hranice, tím, že dělá hudbu přístupnou širším masám aniž by se zpronevěřil žánru. Jedním z nich je newyorský rapper Talib Kweli. Na jeho desku Eardrum se čekalo dlouho, zatímco on jen vypouštěl do světa jeden singl za druhým. Mezi řádkou hostů, které si pozval ke spolupráci najdete Kanye Westa, Justina Timberlaka či Norah Jonesovou se kterou vystřihl duet.

Warner Music

Piano Magic: Part Monster

Britská indie rocková kapela Piano Magic působí již na scéně několik let, během kterých jim vyšlo již šest desek, ale do širokého povědomí ještě neprorazili. To ale neznamená, že by neuměli, opak je pravdou, jejich desky jsou plné nápaditých melancholických melodií. Jejich poslední novinka se jmenuje Part Monster, na které se produkčně podílel Guy Fixsen z kapely Laika.

Starcastic

Liars: Liars

Dancepunková kapela Liars momentálně sídlící v Berlíně přichází se čtvrtou studiovou deskou nazvanou jednoduše Liars. Bohužel ještě před vydáním uniklo všech deset nových songů na internet, což pochopitelně trojici hudebníky nepotěšil. Ještě dodejme, že singl nese název Plaster Casts Of Everything.

EMI

Reklama

Výběr článků

Načítám