Hlavní obsah

Nová CD - 3. týden

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden se na pulty CD obchodů dostanou dva soundtracky - Jak se krotí krokodýli ke stejnojmenné komedii Marie Poledňákové a hudba k filmu Gejša, kterou složil legendární John Williams. Mimoto se opožděně objevuje výběrová deska Cypress Hill Greatest Hits From The Bong.

Článek

Různí: Jak se krotí krokodýli

Marie  Poledňáková, režisérka úspěšných komedií S tebou mě baví svět, Jak dostat tatínka do polepšovny a Jak vytrhnout velrybě stoličku se po šestnácti letech vrátila k režii a vznikl film Jak se krotí krokodýly.

Soundtrack obsahuje kromě písniček také všechny skladby, které ve filmu zazní, a hlášky tolik typické pro všechny filmy Poledňákové. Mezi interprety je například Josef Vojtek, který si ve filmu zahrál, Dan Nekonečný, Sabina Laurinová, Tereza Duchková a  Miroslav Etzler, neboli filmový tatínek Luboš.

Monitor EMI

Různí: Memoirs Of A Geisha

Film Gejša, který u nás bude mít premiéru 23. února, natočil režisér Rob Marsahll (Chicago) a produkoval Steven Spielberg. Hudbu složil držitel pěti Oscarů John Williams, který je autorem hudby například  k Indianu Jonesovi nebo všem Hvězdným válkám. I hudební doprovod je hvězdný, o sóla na cello se postaral legendární hudebník Yo-Yo Ma a o sóla na violu Itzhak Perlman. V nahrávkách byly využity i východní hudební nástroje jako shamisen, koto, shakuhachi nebo taiko.

Sony BMG 

Notorious B.I.G: Duets - The Final Chapter

Deska  Duets - The Final Chapter obsahuje duety nejznámějších raperů a r'n'b zpěváků či zpěvaček s dnes již nežijícím legendárním raperem The Notorious B.I.G. Ve skladbách uslyšíte ty nejlepší z tohoto žánru, tedy jména jako Eminem, P Diddy, Nelly, Jay-Z, Snoop Dogg, Big Gee, Missy Elliott a další. Na albu najdete i píseň Hold Ya Head, kde byl použit hlas legendárního Boba Marleyho. Album produkoval P Diddy, který je i majitelem labelu Bad Boy Entertaiment, na kterém deska vyšla.

Warner Music

Cypress Hill: Greatest Hits From The Bong

Legendární rock/hip-hopová formace Cypress Hill vydala Best of album před šesti lety. Nyní se rozhodli rekapitulovat znovu a na desku Greatest Hits From The Bong zařadili dvanáct tracků, z nichž dva - The Only Way a EZ Come EZ Go - jsou novinky a ve skladbě Latin Thugs Remix od DJe Kazzanovi hostoval Tego Calderon. Kapelu jsme mohli vidět v roce 2003 na festivalu Rock For People.

Sony BMG

Anketa

Co říkáte povánoční nabídce titulů?
Jako každý rok to nestojí za nic.
71,1 %
Mohlo být i hůř. Určitě si pořídím soundrack s hudbou Johna Williamse.
16,5 %
Film Jak se krotí krokodýli se mi moc líbil, takže si možná pořídím i desku.
12,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 97 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám