Hlavní obsah

Nová alba: The Who, Camila Cabello, Liam Payne i The Chainsmokers

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Událostí posledních dní je nová deska britské skupiny The Who, jež se nejvíce proslavila v plodných šedesátých letech minulého století. Kolekce je její novinka po třinácti letech. Čekalo se i na počiny Camily Cabello, The Chainsmokers nebo Liama Payneho.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

The Who: Who

Ze slavné sestavy britských The Who už zbyli jenom dva. Zpěvák Roger Daltrey a kytarista Pete Townshend nicméně překvapili a po třinácti letech vydali nové poctivé rockové album. V pořadí dvanáctou kapelní studiovou desku nahráli v Londýně a Los Angeles během jara a léta 2019. Na produkci se podíleli Townshend, D. Sardy a Dave Ering, nahrávání se zúčastnil i bubeník Zak Starkey, syn Ringa Starra z Beatles.

Foto: Polydor

Nové album

Camila Cabello: Romance

Canila Cabello kuje železo, dokud je žhavé. Loňský rok této kubánsko-americké zpěvačce vyšel, a tak přispěchala s novou deskou. Opět na ní v písničkách pojí pop s názvuky latinsko-americké hudby, opět se obklopila početným týmem producentů, kteří z alba udělali především zvukovou koláž.

Foto: Sony Music

Nové album

The Chainsmokers: World War Joy

The Chainsmokers je americké producentské duo, které funguje ve spojení Drew Taggart a Alex Pall. Svou třetí desku poslalo na trh v čase předvánočním a tradičně na ní kouzlí spíše se zvukem než s výraznými melodiemi.

Foto: Columbia

Nové album

Liam Payne: LP1

Liam Payne je bývalý člen boybandu One Direction a LP1 je jeho debutovým sólovým počinem. Album se nahrávalo na různých lokacích, mezi které patří Londýn, New York a Los Angeles. Mezi autory a producenty, se kterými Payne na procesu nahrávání spolupracoval, jsou kupříkladu Ed Sheeran, Ryan Tedder, Zedd, Jonas Blue nebo Steve Mac.

Foto: Universal Music

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám