Hlavní obsah

Nová alba: The Veronicas, Buckcherry a Lucy Dacus

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sérii nových desek stojí za upozornění počiny australského dua The Veronicas, které se rozhodlo povýšit svůj pop, rockerů Buckcherry, kteří čerpají z dobrých vlivů, či písničkářky Lucy Dacus, jež nachystala zajímavý počin ohlížející se do minulosti.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

The Veronicas: Human

Australské dívčí duo The Veronicas nabízí své v pořadí páté studiové album. Obě členky o něm tvrdí, že prozkoumává jejich schopnosti a zranitelnosti jako autorů. Je popové, melancholické, písně jsou citlivé a dobře zaranžované.

Foto: Sony Music

Nové album

Buckcherry: Hellbound

Americká rocková parta Buckcherry je i na svém novém albu nadále inspirována slavnými kolegy. Jednou to jsou AC/DC, jindy Aerosmith nebo Guns N'Roses. Nejde nicméně vyloženě o kopírování, spíše přihlášení se k poctivému syrovému rocku.

Foto: Round Hill Records

Nové album

Lucy Dacus: Home Video

Home Video je třetí album americké písničkářky Lucy Dacusové. Je realizováno jako záznam na videokazetě a zpěvačka a autorka skladeb na něm vzpomíná na své minulé roky, od dětství po období vstupu do dospělosti.

Foto: Matador

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám