Hlavní obsah

Nová alba: The Killers, Fergie i Aneta Langerová

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim tradičně přináší mimo jiné i alba hudebních hvězd. Aktuálně se hlásí například americká skupina The Killers, její krajanka Fergie ve svém druhém sólovém počinu i naše zpěvačky Aneta Langerová nebo Radůza.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

The Killers: Wonderfull Wonderfull

Foto: Island

Nová alba

Americká skupina The Killers vypustila do světa své páté studiové album. Mísí se na něm vlivy rocku, popu a funky, v písních se shání zejména po tažných melodiích, a byť se jich nedostává přespříliš, výsledkem je slušně odvedená práce, především producentská a aranžérská.

Fergie: Double Dutchess

Foto: BMG

Nová alba

Američanka Fergie proslula v minulosti jako zpěvačka populárních The Black Eyed Peas. Nyní ale vydává své druhé sólové album, na kterém se ponořila do vln moderního r’n’b, popu a také hip-hopu. Její kolekce je ale v duchu současné pop music průměrná.

Aneta Langerová: Na vlně radosti

Foto: Supraphon

Nová alba

V roce 2014 vydala Aneta Langerová své album Na Radosti a již třetím rokem k němu koncertuje. Na vlně radosti je komplet CD a DVD, na nichž je zachycen její loňský prosincový koncert v pražském Foru Karlín. A je to dobrý doklad síly a emotivnosti jejích písniček.

The Horrors: V

Foto: WolfTone

Nová alba

Britská kapela The Horrors vydává nové album, na němž se v mnoha ohledech vzdaluje svému dosavadnímu indierockovému smýšlení. Na kolekci se totiž objevují například syntezátory. O produkci se postaral Paul Epworth, který v minulosti pracoval třeba s Adele, Paulem McCartneym nebo U2.

Radůza: Studna v poušti

Foto: Supraphon

Nová alba

Studna v poušti je název nového alba zpěvačky Radůzy. Obsahuje originální písně navazující na tradici především českých, ale i světových koled a adventních písní. Přináší něžné a láskyplné písničky nejen o tématech vánočních, ale i o důležitosti vzájemného porozumění a lásky.

Narajama: Concurrere

Foto: Indies Scope

Nová alba

Cimbál a perkuse, moravský folklór a progresivní rock jsou znaky nynější artrockové Narajamy. V multižánrovém pojetí hudby na svém novém albu využívá netradiční zvuky cimbálu, uplatňuje vlivy folklóru přes progresivní rock až po moderní jazz.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám