Hlavní obsah

Nová alba: Radůza, Snoop Dogg či Martin Gore

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novinka písničkářky Radůzy přináší zajímavý koncept, novinka rappera Snoop Dogga zajímavé hosty v čele se Steviem Wonderem a Gwen Stefani, novinka Martina Gorea zase instrumentální skladby člena Depeche Mode. I další počiny stojí za poslech.

Článek

Radůza: Marathon, Příběh běžce

Foto: Radůza Records

Nová alba

Další album písničkářky Radůzy je koncepční. Jsou na něm příběhy z válek napříč věky. Ke každé skladbě je napsaná povídka, přičemž všechny vycházejí v podobě knížky jako součást kolekce. Radůza se na albu přibližuje stylu, který si sama nazvala chansonetto. Je na něm ale víc vlivů, díky čemuž je pestré.

Snoop Dogg: Bush

Foto: Sony Music

Nová alba

Bush je třinácté album v diskografii amerického rappera Snoop Dogga. Kolekce vznikla ve spolupráci s producentem Pharrellem Williamsem a jako hosté se na ní objevují Stevie Wonder, Gwen Stefani, Kendrick Lamar a další.

Martin L. Gore: MG

Foto: Mystic Production

Nová alba

Martin L. Gore je především člen skupiny Depeche Mode. Aktuálně ovšem vydává své sólové album, na které si nejenom napsal hudbu, ale rovněž ho produkoval. Pracovat na něm začal po skončení turné své domovské kapely. Jde o instrumentální kolekci, přesně takovou, o jejíž realizaci Gore léta snil.

Roxette: The Roxbox (A Collection Of Roxette's Greatest Songs)

Foto: Warner Music

Nová alba

Největší hity své kariéry vydává švédská popová dvojice Roxette na kolekci, která čítá čtyři kompaktní disky. Není pochyb o tom, že nic podstatného nechybí. Kapela se brzy představí na koncertech v Praze a Ostravě.

Roisin Murphy: Hairless Toys

Foto: Play It Again Sam

Nová alba

Osm nových skladeb je na novém sólovém albu bývalé členky populární britské formace Moloko. Na elektronické desce se písně nesou ve volném tempu a charakterizuje je důraz na konečnou náladu. Ideální album pro melancholické povahy.

Six Feet Under: Crypt Of The Devil

Foto: Metal Blade Records

Nová alba

Nové album americké deathmetalové legendy přináší tradičně nesmlouvavou hudbu a podobně naladěný zvuk. Je to kolekce, které vévodí hudební agresivita, brutalita a rychlost. Six Feet Under takto vydali již jedenácté studiové dílko.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám