Hlavní obsah

Nová alba: Pearl Jam, 5 Seconds of Summer či Dua Lipa

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři velká jména vydala svá nová alba v době koronaviru. Někteří výrazní umělci emise svých kolekcí posunuli, nedávno například Lady Gaga. Pearl Jam, 5 Seconds of Summer i Dua Lipa ale slib splnili. S nimi i zajímavá kanadská zpěvačka a autorka Jessie Reyezová.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Pearl Jam: Gigaton

Jedenácté album v diskografii americké kapely Pearl Jam se jmenuje Gigaton. Pětice se na něm opět obrací k syrovému rockovému zvuku devadesátých let. O obal alba, na kterém je snímek tajícího ledovce v Norsku, se postaral mořský biolog a fotograf Paul Nicklen.

Foto: Universal Music

Nové album

5 Seconds of Summer: Calm

Australská poprocková kapela 5 Seconds of Summer přichází se svým čtvrtým albem Calm. Představuje se na něm jako již zcela dospělá formace, která ale nezapomněla na proběhlé minulé časy.

Foto: Universal Music

Nové album

Dua Lipa: Future Nostalgia

Future Nostalgia je druhý počin Duy Lipy, na němž - podle vlastních slov - představuje hudbu budoucnosti. Ve skutečnosti jde o běžnou popovou produkci, současnou a velmi dobře vyprodukovanou.

Foto: Warner Music

Nové album

Jessie Reyez: Before Love Came to Kill Us

Jessie Reyez je kanadská zpěvačka, která vydává své debutové album. Je na něm čtrnáct písniček, které jsou výrazně ovlivněné především r’n’b, popem a hip-hopem. Kolekce prozrazuje, že zpěvačka je současně velice dobrá autorka.

Foto: Island

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám