Hlavní obsah

Nová alba: Midnight Oil, Metronomy, Annihilator a Alice Glass

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská kapela Midnight Oil má nejspíš již dobu své největší slávy za sebou. Její nová deska se jí ale povedla. I na ní zůstává trochu politická a zejména ekologická. S novými projekty přišli i Metronomy, Annihilator nebo zpěvačka Alice Glass

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Midnight Oil: Resist

Australská rocková kapela Midnight Oil vydává třinácté studiové album. Při té příležitosti ohlásila své poslední australské a novozélandské turné. Kolekce obsahuje dvanáct písní, jejichž základy skupina nahrála ještě s baskytaristou Bonesem Hillmanem, jenž v listopadu roku 2020 zemřel.

Foto: Sony Music

Nové album

Metronomy: Small World

Na své nové desce dělá britská kapela Metronomy to, co umí nejlépe. Mísí indie pop s taneční hudbou. Přesto je u písní patrný vývoj k hlubšímu pojetí. Je to nové album po třech letech, sedmé v její diskografii.

Foto: Because Music

Nové album

Annihilator: Metal II

Kanadská kapela Annihilator na svém novém albu přepracovala skladby z desky Metal, jež vyšla v roce 2007. V jednotlivých písních hostují další zpěváci a muzikanti. Jsou mezi nimi Alexi Laiho, Jeff Loomis a další.

Foto: earMUSIC

Nové album

Alice Glass: Prey//IV

Prey//IV je debutové studiové album kanadské electropunkové zpěvačky a skladatelky Alice Glass. Je to její první sbírka sólového materiálu od emise jejího stejnojmenného EP vydaného před pěti lety.

Foto: Eating Glass

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám