Hlavní obsah

Nová alba: Metallica se symfoniky, Iva Kubelková s Michalem Pavlíčkem i Katy Perry

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V posledních dnech se na trhu objevila alba, na nichž se spojily dva světy. Metallica se podruhé sešla se symfoniky a vdechla jiný život svým skladbám ve společné interpretaci. Iva Kubelková požádala o spolupráci hudebníka Michala Pavlíčka a dali dohromady její sólový debut.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Metallica With The San Francisco Symphony: S

Americká Metallica nahrála své druhé album se symfonickým orchestrem. Koncerty S, které se konaly 6. a 8. září 2019, byly historickým okamžikem z několika pohledů. Nejenže byly slavnostním otevřením sanfranciské arény Chase Center, ale znovu spojily kapelu a symfonický orchestr poprvé od jejich vystoupení v roce 1999, které bylo zachyceno na desce oceněné Grammy, jež představila do té doby vůbec první symfonické ztvárnění písní Metalliky.

Foto: Universal Music

Nové album

Iva Kubelková: Jak moc mě znáš

Své debutové album natočila moderátorka, herečka, modelka a již také zpěvačka Iva Kubelková s kytarovou legendou Michalem Pavlíčkem. Sama napsala všechny texty, zatímco Pavlíček složil hudbu a album produkoval. Společně vytvořili žánrově pestrou kolekci, na které dává zpěvačka nahlédnout do ženské duše.

Foto: Warner Music

Nové album

Katy Perry: Smile

Americká zpěvačka Katy Perry nahrála své šesté album. Dostalo název Smile, jeho hrací doba je necelých čtyřicet minut a jsou na něm příjemné popové písničky. Katy Perry tedy neopouští žánr, v němž je sebevědomá.

Foto: Capitol

Nové album

Toni Braxton: Spell My Name

Již desáté sólové album vydává americká zpěvačka Toni Braxton. Na scéně je od roku 1989 a s přehledem se pohybuje na křižovatce žánrů, jimiž jsou r’n’b, pop, taneční hudba, soul a hip hop. Na novince je nejvýraznější ten prvně jmenovaný.

Foto: Island

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám