Hlavní obsah

Nová alba: Kings of Leon, Zara Larsson, Chevelle a Gabrielle

Právo, Jaroslav Špulák

Novinka americké kapely Kings of Leon patří k těm nejvíce očekávaným rockovým na konci letošní zimy. Na trhu se objevila i nová alba zpěvaček Zary Larsson a Gabrielle a kapely Chevelle.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Kings of Leon: When You See Yourself

Bratři Caleb, Nathan a Jared Followillovi a jejich bratranec Matthew Followill, tedy kapela Kings of Leon, vydali již osmé studiové album. Pokračují na něm v rockovém duchu těch předešlých. O produkci se postaral britský trojnásobný držitel ceny Grammy Markus Dravs.

Foto: RCA

Nové album

Zara Larsson: Poster Girl

Třetí studiové album švédské zpěvačky Zary Larsson je ovlivněno hudbou osmdesátých let. Ve spojení s popem a diskotékovými rytmy je tento styl nazývaný scandipop. V textech se nejčastěji objevuje téma lásky.

Foto: Epic

Nové album

Chevelle: Niratias

Americká rocková kapela Chevelle je na světě od roku 1995. Písně pro nové, v pořadí deváté studiové album psala rok a půl. V některých se odkazuje k cestování na jiné planety, což je téma, které muzikantům přišlo aktuálně zajímavé.

Foto: Epic

Nové album

Gabrielle: Do It Again

Britská zpěvačka Gabrielle přichází se svým sedmým studiovým albem. Pojí na něm pop, r’n’b a soul. Představuje na něm coververze písniček jiných interpretů, které zpívala v televizní show The Masked Singer v roce 2021, a přidala dvě původní.

Foto: BMG

Nové album

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám