Hlavní obsah

Nová alba: Jack White, Bananarama a Jamie T

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jack White odehrál na začátku července skvělý koncert v Praze a pár dnů poté vydal své letos druhé sólové album. Bananarama je ženská popová dvojice, která dokončuje oslavy čtyřiceti let (vznikla v roce 1981). Jamie T pak přichází s novým albem po bezmála šesti letech.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Jack White: Entering Heaven Alive

Americký hudebník Jack White vydal letos už druhé album. Kolekci, která je v jedenácti skladbách složena z jeho momentálních hudebních vášní a vztahů, nahrával loni ve svém studiu v Nashvillu.

Foto: Foto Columbia

Bananarama: Masquerade

Masquerade je dvanácté studiové album britského ženského popového dua Bananarama. Vyšlo v rámci oslav čtyřicátého výročí kapely. Původně bylo koncipováno jako EP, ale po začátku pandemie skupina začala pracovat na vytvoření alba. Kromě spolupráce s Ianem Mastersonem napsala Sara Dallin také skladby se svou dcerou Alicí Dallin-Walker, která je známá jako Alice D.

Foto: In Synk

Jamie T: The Theory of Whatever

The Theory of Whatever je páté album britského indierockového zpěváka a skladatele Jamieho T. Od předešlé desky ho dělí téměř šest let. První recenze na ně byly velmi pozitivní.

Foto: Polydor

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám