Hlavní obsah

Nová alba: Hayley Williamsová, Kehlani i Mark Lanegan

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fanoušci americké skupiny Paramore jistě netrpělivě čekali na sólovou desku její zpěvačky Hayley Williamsové. Ta se na ní od tvorby své domovské kapely výrazně vzdaluje. Svůj talent odhalila další americká zpěvačka Kehlani. Joe Satriani a Mark Lanegan ho na svých novinkách potvrdili.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Hayley Williams: Petals for Armor

Petals for Armor je debutové sólové album americké zpěvačky a skladatelky Hayley Williamsové. Ta je známá především jako frontmanka kapely Paramore. Kolekce je rozdělena na dvě části, umělkyně se pohybuje v ranku alternativního poprocku.

Foto: Atlantic

Nové album

Kehlani: It Was Good Until It Wasn’t

Americká zpěvačka Kehlani Ashley Parrishová, která se na scéně pohybuje jako Kehlani, vydala své druhé studiové album. Tři první singly z desky, které předcházely vydání alba, byly natočeny ve zpěvaččině domě, jelikož vznikaly v době koronaviru. Zpěvačka se pohybuje v oblasti spojení popu a r’n’b.

Foto: Atlantic

Nové album

Mark Lanegan: Straight Songs of Sorrow

Na své nové album nahrál americký hudebník a zpěvák Mark Lanegan patnáct písní inspirovaných příběhy ze svého života, které byly také obsaženy v knize s jeho vzpomínkami nazvané Sing Backwards And Weep. Je to syrové rockové album, upřímné.

Foto: Mystic

Nové album

Joe Satriani: Shapeshifting

Album Shapeshifting vzniklo v koprodukci amerického kytaristy Joea Satrianiho a Jima Scotta (Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Tom Petty a The Heartbreakers). Satriani se za doprovodu významných muzikantů současnosti na albu duchovně vrací do období, kdy pracoval se svou první kapelou Squares.

Foto: Sony Music

Nové album

Kalle: Songs With The Acoustic Band

Deska Songs with the Acoustic Band je malým úkrokem táborské kapely Kalle od její klasické tvorby před vydáním třetího řadového alba. Elektrickou kytaru vyměnila za akustickou, dále za harmonium, basu, violloncello, housle nebo klavír.

Foto: Indies Scope

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám