Hlavní obsah

Nová alba: Ewa Farna, Alicia Keys, Neil Young a Crazy Horse i Green Day

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na poslední letošní chvíli vydali nejen pro vánoční trh své novinky Ewa Farna, od listopadu držitelka titulu Český slavík, americká zpěvačka Alicia Keys a kanadský hudební veterán Neil Young. Vyšla i deska americké skupiny Green Day, pro niž byly skladby natočeny v roce 1994.

Foto: Novinky

Nová alba.

Článek

Ewa Farna: Umami

Sedm let po své předcházející desce Leporelo vydává zpěvačka Ewa Farna novinku Umami. Je na ní její pohled na současný pop, dospělý, moderní. V textech se nevyhnula osobním tématům i postojům a také mateřství. Na desce spolupracovalo několik producentů.

Foto: archiv zpěvačky

Nové album.

Alicia Keys: Keys

Dvojalbum americké zpěvačky Alicie Keys je její osmé studiové. První disk se jmenuje Originals a jsou na něm písně tak, jak je v současné době zpěvačka cítí. Druhá deska nese název Unlocked a na ní se představuje v poutavých zvukových kulisách.

Foto: RCA

Nové album.

Neil Young And Crazy Horse: Barn

Barn je jednačtyřicáté studiové album kanadsko-amerického zpěváka a skladatele Neila Younga a jeho čtrnácté album s kapelou Crazy Horse. Je to rocková deska, nicméně velmi jemná, prožitá. Tematicky se v ní objevuje prvek ochrany planety.

Foto: Reprise

Nové album.

Green Day: The BBC Sessions

Americká punkrocková kapela Green Day nahrála v roce 1994, tedy po vydání svého slavného alba Dookie, pro britské BBC Radio 1 program Evening Sessions. Záznam vychází nyní, po letech. Jsou na něm živé verze tehdy velmi populárních písní i ohlédnutí kapely do časů před nimi.

Foto: Reprise

Nové album.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám