Hlavní obsah

Nová alba: Eddie Vedder, Slash i Pavel Callta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímavá jména hudebního světa se rozhodla vydat nové nahrávky. Ze zahraničí jsou to zejména zpěvák skupiny Pearl Jam Eddie Vedder, kytarista Slash, jenž na desce spolupracoval s osvědčenými hudebními kolegy, nebo britská kapela Alt-J. Českou scénu v tomto výběru reprezentuje Pavel Callta.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Eddie Vedder: Earthling

Zpěvák americké skupiny Pearl Jam Eddie Vedder nahrál své třetí sólové album a vrací se na něm k rockovému zvuku. Jeho kolegy při nahrávání byli Josh Klinghoffer, bývalý kytarista skupiny Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, jejich stávající bubeník, a baskytarista Andrew Watt. Na desce jsou i písně s hlasy Vedderova otce a jeho dcery. Mezi hosty jsou i Elton John nebo Stevie Wonder.

Foto: Universal Music

Nové album

Slash, Myles Kennedy a The Conspirators: 4

Nové album začal americký kytarista Slash s Mylesem Kennedym a The Conspirators nahrávat loni v březnu v RCA Studios v Nashvillu. Chtěli ho natočit za pár dnů, ale nakonec museli do karantény a proces se protáhl. Výsledná kolekce je přímočará, rocková a výrazně melodická.

Foto: Gibson Records

Nové album

Pavel Callta: Můžeš se mnou počítat

Zpěvák, hudebník a skladatel Pavel Callta nahrál album s příjemnými písněmi a texty především o lásce a vztazích. Z velké části vznikalo v Paříži. Písnička Život je jen tvůj je jeho duet s Lucií Bílou.

Foto: Warner Music

Nové album

Alt-J: The Dream

Kapela z britského Leedsu, která si získala velkou popularitu i u nás, nabízí své čtvrté studiové album. Rozvíjí na něm svůj pohled na indie rock jako na dobře tvarovatelnou hudební hmotu. Na ploše bezmála padesáti minut je dvanáct skladeb.

Foto: Infectious

Nové album

Frank Turner: FTHC

Čtyři písmenka v názvu alba britského písničkáře znamenají Frank Turner Hardcore. Na jeho devátém studiovém albu se mísí folk, punk i hard core. Kolekci její protagonista popsal jako přímější, syrovější a zvukově agresivnější zkoumání osobních problémů.

Foto: Polydor

Nové album

Voivod: Synchro Anarchy

Synchro Anarchy je patnácté studiové album kanadské skupiny Voivod. Stejně jako jeho předchůdce The Wake, i toto produkovali členové kapely a Francis Perron. Nahrávka přináší devět metalových písní v tradičním duchu kapely.

Foto: Century Media

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám