Hlavní obsah

Nová alba: Corinne Bailey Rae, Rob Zombie i Martina Trchová

Právo, Jaroslav Špulák

Nový týden přináší novinku zajímavé Britky Corinne Bailey Rae, nářez zkušeného amerického rockera Roba Zombieho i citlivé písně Martiny Trchové či výběrovku s novinkami Petra Kotvalda..

Článek

Corinne Bailey Rae: The Heart Speaks In Whispers

Foto: Universal Music

Nová alba

Britská zpěvačka a skladatelka Corinne Bailey Rae přichází se svým v pořadí třetím studiovým albem. Svůj příjemný hlas rozprostírá v písničkách laděných v duchu r’n’b. Novinka působí velice dobře jako kompaktní celek.

Rob Zombie: The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser

Foto: Universal Music

Nová alba

Rob Zombie je výrazný americký rockový skladatel a interpret, který na sebe upozornil před lety v čele kapely White Zombie. Kromě něho na nové elektrorockové desce pracoval kytarista John 5, baskytarista Piggy D a bubeník Ginger Fish. Kolekce je agresivní, temná, zvukově nesmlouvavá.

Martina Trchová & Trio: Holobyt

Foto: Indies MG

Nová alba

Nové album české zpěvačky, hudebnice a textařky Martiny Trchové je o hledání domova – domovského místa ve světě i uvnitř člověka. Přináší dvanáct nadžánrových skladeb, které jsou energické, hudebně barevné a současně jemné.

Petr Kotvald: EXXXclusive

Foto: Supraphon

Nová alba

Petr Kotvald si připomíná třicet let na hudební scéně. Na novém trojalbu jsou jeho největší hity ze sólové dráhy, nejoblíbenější písně a na třetím cédéčku jsou pouze novinky. Kotvald je předkládá v moderním tanečně-popovém duchu.

Drake: Views

Foto: Universal Music

Nová alba

Kanadský raper Drake vydává své páté studiové album. Šikovně na něm spojuje vlivy hudby, kterou je od počátků své kariéry ovlivněn, tedy hip-hopu, r’n’b a dancehallu.

Birdy: Beautiful Lies

Foto: Warner Music

Nová alba

Třetí studiové album britské zpěvačky Birdy se opět nese ve víceméně popovém duchu. Kolekce ukazuje, že má Birdy talent, její hlas je příjemný a v interpretaci působí upřímným dojmem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám