Hlavní obsah

Nová alba: Black Rebel Motorcycle Club, Camila Cabello, Joe Satriani a The Agony

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyři zajímavá nová alba jsou aktuálně na hudebním trhu. Tři z nich přišla od amerických umělců, jedno od The Agony, české rockové kapely složené ze čtyř žen.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Black Rebel Motorcycle Club: Wrong Creatures

Foto: Vagrant

Nová alba

Osmé studiové album americké formace, která se od svého založení v roce 1989 pohybuje v oblasti nápaditého alternativního rocku. Na desce je dvanáct písniček, přičemž již před vydáním poslala kapela čtyři z nich do světa jako singly.

Camila Cabello: Camila

Foto: Sony Music

Nová alba

Debutové album kubánsko-americké popové zpěvačky, která byla v minulosti členkou skupiny Fifth Harmony. Na svém počinu prezentuje pop s příměsí několika dalších vlivů. Kolekce přináší i její hit Havana.

Joe Satriani: What Happens Next

Foto: Sony Music

Nová alba

Američan Joe Satriani patří k nejlepším rockovým kytaristům své generace. Nyní vydává své v pořadí šestnácté sólové album, na kterém jsou pouze instrumentální skladby. Jeho hudebními kolegy na nahrávce jsou baskytarista Glenn Hughes a bubeník Chad Smith, jinak člen Red Hot Chili Peppers.

The Agony: 689

Foto: archív kapely

Nová alba

Holčičí rocková skupina The Agony vydala své druhé album. Jmenuje se 689 a jsou na něm anglicky zpívané skladby, které charakterizují silné kytarové riffy, nosné refrény a překvapivě silná dívčí energie, s níž jsou prezentovány.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám