Hlavní obsah

Nová alba: Angel Olsen, Matěj M. Štrunc, Arakain i Andrew Bird

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Angel Olsen u nás není příliš známá, její nahrávky jsou ale za oceánem úspěšné. Nyní přichází se svým šestým, dobře hodnoceným albem. Pozoruhodný je i osmačtyřicetiletý americký písničkář Andrew Bird, jenž se hlásí s novým počinem, veskrze příjemným na poslech. Českou scénu v těchto dnech na novinkovém trhu reprezentují debut Matěje Metoděje Štrunce či reedice druhého alba Arakainu.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Angel Olsen: Big Time

Big Time je šesté studiové album americké zpěvačky a skladatelky Angel Olsen (vlastním jménem Angelina Maria Carroll). Všechny texty na desku, na níž se mísí pop s indie folkem, napsala Olsenová, hudbu složila spolu s producentem Jonathanem Wilsonem.

Foto: Jagjaguwar

Nové album

Matěj Metoděj Štrunc: Lidověk

Lidověk je první sólové album herce a hudebníka Matěje Metoděje Štrunce. Za přítomnosti cimbálu, houslí a dalších akustických nástrojů se zaobírá lidovou písní ve spojení se syntezátory, bicími, elektronikou a moderním zvukem.

Foto: Indies Scope

Nové album

Arakain: Schizofrenie

Supraphon vydává reedici dalšího alba české metalové kapely Arakain. Jeho dvojka Schizofrenie vyšla poprvé v roce 1991 a kapela na ní v obměněné sestavě potvrdila své kvality. Nové vydání prošlo remasteringem a přidána je k němu bohatá obrazová dokumentace.

Foto: Supraphon

Nové album

Andrew Bird: Inside Problems

Americký indierockový písničkář a multiinstrumentalista Andrew Bird vydává své již čtrnácté vlastní album. Písně na něm jsou klidné, mají promyšlené aranže a dávají dostatečný prostor pro Birdův osobitý zpěv.

Foto: Loma Vista

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám