Hlavní obsah

Nine Inch Nail nabídnou rockovou show

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nine Inch Nails vystoupí 13. srpna na stadionu Slávie v Praze v obsazení, v jakém byli na posledním turné zachyceném na koncertním DVD Beside You In Time. Nové album Year Zero přitom hlavní protagonista Trent Reznor nahrával skoro sám.

Článek

Trenta Reznora, který bude nejen zpívat a hrát na kytaru, doprovodí čtyři muzikanti. Jsou to baskytarista Jordie Osborne White, bubeník John Freese, další kytarista Aaron North a hráč na klávesy Alessandro Cortini. Dva z muzikantů Freese a White dříve hrávali v kapele A Perfect Circle. White přitom pod jménem Twiggy Ramirez hrál i v kapele Marilyn Mansona.

Koncert proto vyznívá rockověji,k a tudíž konvenčněji než nové album, což dokládají i amatérská videa zveřejněná na internetu, která zachycují například letošní koncert v Melbourne.

Najít informace o Nine Inch Nails na webu není nijak obtížné, protože právě internet používá skupina ke své propagaci nejvíce a o svých aktivitách informuje pomocí "internetové šeptandy", což uplatnila především při propagaci nového alba Year Zero. Skupina se tak přiřadila po bok Davida Bowieho, který si jako první z rockových umělců uvědomil ohromující potenciál webu, zatímco velké firmy s ním bojují, protože mají pocit, že je připravuje o zisky, neboť se na něm šíří nahrávky pirátsky.

Reklama

Související články

Nine Inch Nails v Praze

Americká skupina Nine Inch Nails vystoupí na stadiónu Eden v Praze 13. srpna 2007. Představí novinku Year Zero. Vystupovala u nás naposledy před třinácti lety....

Odvrácená tvář USA podle Nine Inch Nails

Americká elektroindustriální skupina Nine Inch Nails vystoupí 13. srpna v Praze v rámci turné k poslední desce Year Zero. Ta nabízí temnou vizi budoucí...

Výběr článků

Načítám