Hlavní obsah

Nejoblíbenějším pořadem Novy byla loni Pojišťovna štěstí

PRAHA

Nova vyhlásila v sobotu divácké ceny Anno 2004. Nejoblíbenějšími tvářemi obrazovky jsou opět moderátoři Televizních novin Lucie Borhyová a Pavel Zuna, Tele Tele však svou pozici neobhájilo, protože nejoblíbenějším pořadem se stal první vlastní seriál Novy Pojišťovna štěstí. Soutěž Česko hledá SuperStar se nedostala ani mezi závěrečnou pětici.

Foto: Josef Zajíc

Divadlo loutek Ostrava: Pohádka o Dlouhém,Širokém a Bystrozrakém.

Článek

Mezi ženami skončila druhá Zuzana Bubílková, která slavila úspěch hned dvakrát. Mezi pořady uspělo Politické harašení. Sama byla svým úspěchem překvapena, druhé místo mezi ženami komentovala slovy "Pak že se zázraky nedějí. Po patnácti letech, co jsem na obrazovce..." Okamžitě připomenula, co jí říkal Miloslav Šimek:  že je typ, co mu trvá deset let, než se jej muži oblíbí. Ne že by se snad zamilovali, ale zvyknou si.

Když šla na pódiu podruhé, připomenula, jak těžké bylo si získat diváky po smrti Šimka: "Druhá se musela stát první." Poděkovala také bývalé programové ředitelce Novy Libuši Šmuclerové, že měla odvahu dát Politickému harašení šanci. Ukázala tak, že nejen politikům říká do očí, co si o nich myslí. Šmuclerové, které odešla poté, co Novu opět koupila americká firma CME, poděkoval i její manžel Roman, když si přebíral cenu za soutěž 1 proti 100. Ta se mezi pořady umístila druhá. 

Stříbrný mezi muži skončil moderátor Dalibor Gondík, který si u diváků o jednu příčku polepšil, třetí skončil moderátor Rey Koranteng. Mezi ženami byla třetí Adéla Gondíková.

Bavili SuperStar a herci z Pojišťovny

SuperStar propadla nejen mezi pořady, žádný z jejich finalistů se nedostal ani do desítky nejoblíbenějších tváří Novy. Značnou měrou se však podíleli na náplni večera, který byl též oslavou jedenáctých narozenin Novy. Vystoupil Tomáš Savka, Sámer Issa, Martina Balogová a Julián Záhorovský.

Početně zastoupeni byli na scéně i herci z Pojišťovny. Večerem provázely Kateřina Brožová a Nikol Štíbrová, které ztvárnily v seriálu matku s dcerou. I při předávání cen se chovaly jako seriálové postavy, Nikol hrála přidrzlou a trochu nedůvtipnou dceru, zatímco Brožová dávala najevo svoji nervozitu. Klišé se však záhy okoukalo, protože ani jedna nedokázala vdechnout papírovým postavám život. Prvoplánové hlášky a laciné vtípky dojem nevylepšily, neboť sklouzávaly do trapnosti, což platilo především u veršíku "Jsem mimo mísu vidím Sámera Issu."

Na pódiu se objevily  v rolích zpěvaček i jejich seriálové kolegyně včetně Yvety Blanarovičové a Aleny Antalové, jen Brožová si nezazpívala.

Výsledky ankety Anno

Nejoblíbenější žena

1. Lucie Borhyová

2. Zuzana Bubílkoá

3. Adéla Gondíková

Nejoblíbenější muž

1. Pavel Zuna

2. Dalibor Gondík

3. Rey Koranteng

Nejoblíbenější pořad

1. Pojišťovna štěstí

2. 1 proti 100

3. Politické haarašení

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám