Hlavní obsah

Návrat Přátel na obrazovky se připravuje

Novinky, Stanislav Dvořák

Nějaká forma návratu hrdinů seriálu Přátelé, kde by se objevili téměř všichni původní herci, se skutečně připravuje. Není ale jasné, jak má vypadat.

Foto: Warner Bros

Seriál Přátelé

Článek

Jennifer Anistonová, Lisa Kudrowová, Courteney Coxová, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer jednají o účasti ve „speciálu”, ale zatím se neví nic o detailech pořadu. Podle médií by také mohlo jít o pořad, kde budou hrdinové superúspěšného seriálu vyprávět historky z natáčení. HBO Max a Warner Bros. to zatím odmítají komentovat.

HBO Max s původním seriálem nemá nic společného, ale zajistili si práva na streamování všech starých dílů. Jde o novou internetovou televizi, která začne fungovat až v květnu 2020. Reprízy se bude snažit doplnit i nějakou novinkou.

Hollywood má nejraději seriál Přátelé

Kultura

Ještě před dvěma měsíci producenti vylučovali, že by se něco chystalo. O návratu se prázdně spekulovalo po dlouhá léta a herci občas naznačili, že by jim to nevadilo, ale teprve teď někdo z televize skutečně řekl, že se o tom jedná.

Marta Kauffmanová, která patřila k původním tvůrcům, návrat nedávno odmítla, protože seriál byl o období v životě, kdy rodinu tvoří kamarádi, a to nejde vrátit. Pokud už mají rodiny, změní se to. Navíc podle ní nelze překonat to, co vytvořili v devadesátých letech.

Zahraniční média však upozorňují, že různé „rebooty“ starých pořadů jsou teď obrovská móda, a herečka Jennifer Anistonová nedávno uvedla, že něco udělat chtěli, protože fanoušci po tom hodně toužili, ale producenti jim to dosud prostě nedovolili. Když pak dala na svůj instagramový účet novou fotku party ze seriálu a naznačila, že nějaký související projekt by mohl přijít, málem spadly servery.

Reklama

Výběr článků

Načítám