Hlavní obsah

Na Beats for Love zavítají i Alle Farben, Netsky a Sven Väth

Právo, hon

Sedmý ročník festivalu Beats for Love v posledních dnech zveřejnil další jména hlavních vystupujících. Jednou z největších dosud zveřejněných osobností festivalu je německý DJ a producent Alle Farben. Ten přitom čtyřdenní festival zahájí překvapivě ještě za světla ve středu 3. července.

Foto: alle farben

Alle Farben

Článek

„Jeho singly Supergirl, Please Tell Rosie, Little Hollywood nebo Bad Ideas patří mezi nejhranější věci evropských rádií. Na Beats for Love vystoupí na Love Stage hned ve středu v odpoledním setu od 16 hodin. Chceme jít trendem, který je na západě již běžnou praxí, a to tak, že hvězdy nevystupují jen v nočních hodinách, ale i přes den. Věříme, že hvězda, jakou Alle Farben je, přiláká návštěvníky již tak brzy,” vysvětlil ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Ve čtvrtek pak hlavní multižánrovou stage rozpohybuje Netsky, drumandbassový matador z Belgie, který hrál snad na všech největších festivalech na světě a vytvořil remixy pro Jessie J nebo Eda Sheerana. Společně s ním si čtvrteční tanečníky na hlavní stage festivalu podmaní legenda nejen světového techna, ale elektronické hudby obecně. Z Německa totiž dorazí Sven Väth, familiárně nazývaný Papa Sven.

„Loni jsme s kolegy byli na Tomorrowlandu v Belgii, což je aktuálně asi největší festival taneční hudby na světě, a Sven nás naprosto dostal. Za nás to byl rozhodně nejlepší techno umělec tohoto festivalu,” doplňuje Rudolf.

Mezi dalšími již potvrzenými jmény festivalu jsou například Don Diablo, Robin Schulz, Anime, Chocolate Puma, Claptone, D-Block & S-Te-Fan, Delinquent Habits a mnoho dalších.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám