Hlavní obsah

Muzikál Tajemství odhalí Landa v březnu

Právo, Jaroslav Špulák
PRAHA

Nové muzikálové drama Daniela Landy Tajemství bude mít premiéru 31. března v pražském Divadle Kalich. V hlavních rolích se v něm představí Lucie Vondráčková, Zuzana Norisová, Michaela Kuklová, Jiří Langmajer, Filip Blažek, Jan Dolanský, Martin Dejdar, Josef Vojtek a další.

Foto: Alena Zavoralová

Bohuslav Martinů s Frankem Rybkou_Keene Valley1947

Článek

"Chtěli bychom žánru muzikál vrátit smysluplnost a poctivost. Proto při představení využijeme živou skupinu," řekl Landa.

Kvůli muzikálu byl v Divadle Kalich vybudován nový prostor, který při představeních kapela použije. Nikdy v minulosti se takto v Kalichu nehrálo. Obsah muzikálu zatím zůstává utajen. Landa k tomu řekl jen: "Já sám v tom hrát budu i nebudu, vlastně nebudu. Ale budu na představeních." Režisérka muzikálu Mirijam Landová prozradila, že tým má pět neděl před premiérou pocit, že se to nedá stihnout. "Ale tak je to vždycky. Dan napsal super věc, která se mi strašně líbí. Vůbec ji nechválím proto, že je to můj manžel," dodala.

Málo prozradila o díle i Lucie Vondráčková: "Stala jsem se součástí nejnapínavějšího příběhu, který jsem kdy zažila."

Podle ředitele Divadla Kalich Michala Kocourka se muzikál bude hrát tak dlouho, dokud na něj budou chodit diváci. Vstupenky v cenách od 350 do 600 Kč se začaly prodávat už minulý měsíc. Momentálně je zakoupeno již kolem 17 tisíc lístků.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám