Hlavní obsah

Mňága a Žďorp zahájí jarní online šňůru

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již v sobotu začne jarní online turné skupiny Mňága a Žďorp. Odehraje na něm jedenáct koncertů, které bude streamovat živě. Každý bude jiný a na každém vystoupí minimálně jeden host.

Foto: archiv kapely

Mňága a Žďorp na střeše hotelu Apollo ve Valašském Meziříčí při jednom ze svých předešlých online koncertů.

Článek

„Už loni jsme si ověřili, že i takhle můžeme zůstat s lidmi v kontaktu a udělat jim v téhle divné době radost. To je ta největší motivace. Takže jim nabídneme dvě až tři hodiny písniček a povídání každou sobotu v osm večer během jedenácti víkendů,“ říká k turné zpěvák Petr Fiala.

Série koncertů začne v sobotu v Liďáku ve Valašském Meziříčí. Jako hosté kapely se na něm představí Roman Holý, Tomáš Hanák, Petr Váša a Čechomor. O týden později kapela nabídne písničky na přání. Vše skončí 29. května koncertem nazvaným Best of. Takzvané Spešl koncerty proběhnou 24. dubna na střeše hotelu Thermal v Karlových Varech s Mekym Žbirkou a 22. května na statku u saxofonisty Tibíka v Hradci nad Svitavou s Vypsanou fixou.

Online koncertování si Mňága a Žďorp vyzkoušela už loni na jaře a na podzim, kdy fanouškům prostřednictvím internetové televize Mall.tv naservírovala dvaadvacet streamů. Největší ohlas zaznamenal koncert na střeše hotelu Apollo ve Valašském Meziříčí, který vidělo 130 tisíc lidí. Lístky na online streamy jsou k dostání na e-shopu Mňágy. Za normální koncert lidé zaplatí 149 Kč, za Spešl 349 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám