Hlavní obsah

Mirai po autonehodě další koncerty neruší

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli dopoledne došlo na dálnici D4 k hromadné nehodě tří aut. Sedm lidí bylo zraněno, z toho jedna žena těžce. V dodávce, která v nehodě také byla, cestoval na koncert do Ústí nad Labem tým poprockové kapely Mirai. Jela v ní manažerka skupiny, která byla vážně zraněna, spolu s techniky, jejichž zranění byla lehčí.

Foto: Universal Music - Ondřej Pýcha

Kapela Mirai chystá druhé album.

Článek

Nedělní vystoupení v Ústí nad Labem skupina Mirai po nehodě zrušila a rozhodla se být se svou manažerkou a se členy technického týmu, kteří byli v dodávce. Následující vystoupení už ale absolvuje podle plánu.

„Členové kapely jsou v pořádku, takže není důvod koncerty rušit,“ řekl Právu zpěvák a kytarista Mirai Navrátil. „Uvidíme, jak na tom budou ti, kteří jeli v dodávce, jež byla v té hromadné nehodě. Máme sice trochu poškozené některé nástroje, ale žádné tak vážně, aby nás to nějak omezovalo.“

Mirai vystoupí 29. srpna na Náplavce v Praze, 30. srpna na festivalu ve Výravě, o den později na putovní přehlídce Hrady.CZ a také na Fox Festivalu v Pardubicích.

„Tak nebojte, žijeme, respektive náš dreamteam, co stojí v první linii. S manažerkou Mončou jsme si volali a má teda chuděra tu nohu dolámanou, ale vzhledem k tomu, jak to vypadalo hrůzostrašně a vzhledem k tomu, že letěla helikoptérou, je relativně v pořádku. Už za ní pádíme do špitálu. Ústí, určitě vám koncert vynahradíme. Myslíme i na vás dolámané z dalších aut. Jezděte opatrně. Tam, kde to napálili do lesa, zrovna čtyři metry nebyly stromy… Život visí na vlásku,“ napsala na Facebook kapela Mirai.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám