Hlavní obsah

Mila a Kate září v komedii Špión, který mi dal kopačky

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trailer nabízí nová praštěná komedie, která si utahuje z bondovek a podobných filmů. Ve snímku Špión, který mi dal kopačky, zazáří hlavně dvě slavné hollywodské herečky.

Špion, který mi dal kopačkyVideo: Lionsgate

 
Článek

Mila Kunisová a Kate McKinnonová se nechtěně dostanou do světa mezinárodní špionáže. První z nich hraje Audrey, která zjistí, že její bývalý přítel je vlastně agent CIA. Teď po něm jdou, a protože její identita je nepřátelům dobře známá, je v nebezpečí také.

Foto: Lionsgate

Protagonistky komedie Špión, který mi dal kopačky

S nejlepší kamarádkou Morgan se dají na útěk, ale cizí agenti jsou jim v patách a chtějí dvě nešťastnice zlikvidovat. Kamarádky sice vědí vše o tom, jak vypadat dobře, ale pro boj nejsou vybaveny. Neumí ani pořádně řídit. „Nevíš, jak zařadit rychlost?” ptá se jedna. „Co je to zařadit?” odpovídá druhá.

Ve vedlejších rolích hrají Sam Heughan, Justin Theroux, Ivanna Sachno, Hasan Minhaj, Ólafur Darri Ólafsson, Fred Melamed, Kev Adams nebo Gillian Andersonová. Česká premiéra bude 16. srpna.

Reklama

Výběr článků

Načítám